Skip to main content

"Ροδόπη: Μια Οροσειρά Δεκαπέντε Φωτογράφοι" στην 15η PHOTOVISION 2024 & IMAGE+TECH Expo

kedifot photovision24

Το Κέντρο Δημιουργικής Φωτογραφίας Θράκης με μεγάλη χαρά ανακοινώσει τη συμμετοχή του, στην κορυφαία έκθεση για τη φωτογραφία και την τεχνολογία εικόνας, την 15η PHOTOVISION 2024 & IMAGE+TECH Expo.

Η έκθεση θα λάβει χώρα από τις 5 έως τις 7 Απριλίου 2024 στο στο Κλειστό Παλαιού Φαλήρου (πρώην Tae Kwon Do).

Με υπερηφάνεια, θα παρουσιάσουμε το φωτογραφικό λεύκωμα με τίτλο "Ροδόπη: Μια Οροσειρά Δεκαπέντε Φωτογράφοι", το οποίο προέκυψε από τη συνεργασία δεκαπέντε ταλαντούχων φωτογράφων του κέντρου μας. Αυτό το εξαιρετικό έργο αναδεικνύει την ομορφιά, την πολυμορφία και το πνεύμα της οροσειράς της Ροδόπης με μια μοναδική οπτική.

Η 15η PHOTOVISION 2024 & IMAGE+TECH Expo συνδιοργανώνεται από το περιοδικό ΦΩΤΟγράφος και την εταιρεία Be-Best, υπό την αιγίδα του ΣΕΚΑΦ, και αποτελεί τη μεγαλύτερη και πλέον εγκυρότερη έκθεση στην Ελλάδα και την Κύπρο για τη φωτογραφία, το βίντεο, την εκτύπωση και τις εφαρμογές τους.

Σας προσκαλούμε να επισκεφθείτε το περίπτερο Α11a - Εκδόσεις Τόπος, για να “ταξιδέψετε” μέσα από τις εικόνες των φωτογραφικών λευκωμάτων. Στο περίπτερο θα βρείτε και τα φωτογραφικά λευκώματα των: Μιχάλη Μπολιάκη, Ηλία Μπουργιώτη και Ανδρέα Ζαχαράτου.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη έκθεση, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.photovision.gr.

  • Δημιουργήθηκε στις