Νέα & Ανακοινώσεις

Το Κέντρο Δημιουργικής Φωτογραφίας Θράκης στην εκπομπή On The Road

kedifot ontheroad

Με αφορμή την έκθεση φωτογραφίας «Ελπίδα για Όλους – Μαθητές φωτογραφίζουν τον Έβρο» ο δημοσιογράφος Θανάσης Τσολάκης στην εκπομπή On The Road στην ALFA TV έκανε ένα αφιέρωμα στο Κέντρο Δημιουργικής Φωτογραφίας Θράκης.

Φωτογραφική βόλτα στην Αλεξανδρούπολη

kedifot canon photowalk2023

Με αφετηρία τις εγκαταστάσεις του, το Κέντρο Δημιουργικής Φωτογραφίας Θράκης σε συνεργασία με την Canon διοργάνωσε μια διαφορετική, φωτογραφική βόλτα στην Αλεξανδρούπολη. Συμμετέχοντες ήταν τα μέλη και οι φίλοι του Κέντρου.

Εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας «Ελπίδα για Όλους – Μαθητές φωτογραφίζουν τον Έβρο»

kedifot canon 28012023

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας «Ελπίδα για Όλους – Μαθητές φωτογραφίζουν τον Έβρο» στο Εκθεσιακό Εικαστικό Κέντρο Νομαρχείου Έβρου, το Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2023.

Έκθεση φωτογραφίας «Ελπίδα για Όλους - Μαθητές φωτογραφίζουν τον Έβρο»

kedifot canon 25012023

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στα εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας «Ελπίδα για Όλους - Μαθητές φωτογραφίζουν τον Έβρο» με φωτογραφικά έργα των μαθητών από το γυμνάσιο Σουφλίου, του Προγράμματος Νέων της Canon (Young People Programme).

Kοπή βασιλόπιτας για το 2023

kedifot vasilopita2023

Το Κέντρο Δημιουργικής Φωτογραφίας Θράκης το απόγευμα της Δευτέρας 23 Ιανουαρίου πραγματοποίησε την κοπή βασιλόπιτας για το 2023 στο BAR COHEN στην Αλεξανδρούπολη.

O Μιχάλης Πατσούρας στο Κέντρο Δημιουργικής Φωτογραφίας Θράκης

kedifot michalis patsouras

Το Κέντρο Δημιουργικής Φωτογραφίας Θράκης με χαρά υποδέχθηκε τον φωτογράφο Μιχάλη Πατσούρα. Ο φωτογράφος πραγματοποίησε παρουσίαση της φωτογραφικής του δουλειάς, τη Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2022 στις 20:00 μ.μ., στο Κέντρο Δημιουργικής Φωτογραφίας Θράκης.

Έκθεση φωτογραφίας "ΡΟΔΟΠΗ" στην Καβάλα

RHODOPE WEB KAVALA

Η φωτογραφική έκθεση, των μελών του Κέντρου Δημιουργικής Φωτογραφίας Θράκης υπό τον τίτλο "ΡΟΔΟΠΗ" «ταξιδεύει» στην Καβάλα.

Έκθεση φωτογραφίας "ΡΟΔΟΠΗ" στη Δράμα

RHODOPE WEB DRAMA

Η φωτογραφική έκθεση, των μελών του Κέντρου Δημιουργικής Φωτογραφίας Θράκης υπό τον τίτλο "ΡΟΔΟΠΗ" «ταξιδεύει» στη Δράμα.

Έκθεση φωτογραφίας "ΡΟΔΟΠΗ" στη Ξάνθη

RHODOPE WEB XANTHI

Η φωτογραφική έκθεση, των μελών του Κέντρου Δημιουργικής Φωτογραφίας Θράκης υπό τον τίτλο "ΡΟΔΟΠΗ" «ταξιδεύει» στην Ξάνθη.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Socials

© Κέντρο Δημιουργικής Φωτογραφίας Θράκης. All rights reserved.