Εκδόσεις

Το Κέντρο Δημιουργικής Φωτογραφίας Θράκης δραστηριοποιείται και στον τομέα των εκδόσεων έχοντας υλοποιήσει τις ακόλουθες εκδόσεις φωτογραφικών λευκωμάτων.

 • Στην Πόλη
 • Terra Thrakia
 • Colore Cubano
 • Πορτραίτα την Πόλης
 • Στην Πόλη

  Στην Πόλη

  Η Κωνσταντινούπολη αποτελεί αναμφισβήτητα ένα από τα πιο αγαπημένα και δελεαστικά φωτογραφικά θέματα, όχι μόνο εξαιτίας της σύγχρονης πολιτικής και κοινωνικής εικόνας της αλλά κυρίως για την κουλτούρα και την ιδιαίτερη παράδοση και ιστορίας της. Στο παρελθόν έχει εμπνεύσει πολλούς φωτογράφους να αναζητήσουν τις ιδιαιτερότητές της και να περιγράψουν τη φυσιογνωμία της.

  Ο Μιχάλης Μπολιάκης για δέκα και πλέον χρόνια ταξιδεύει και φωτογραφίζει την Κωνσταντινούπολη αποσκοπώντας στην καταγραφή της σύγχρονης ζωής της. Το αποτέλεσμα αυτών των ταξιδιών παρουσιάζεται στο λεύκωμα του με τίτλο Στην Πόλη.

 • Terra Thrakia

  Terra Thrakia

  To Κέντρο Δημιουργικής Φωτογραφίας Θράκης και δύο ομάδες διακεκριμένων φωτογράφων από την Τουρκία και την Βουλγαρία είναι οι δημιουργοί του Φωτογραφικού λευκώματος TERRA THRAKIA.

  Στόχος του λευκώματος η δημιουργία καλλιτεχνικών φωτογραφιών από την καθημερινή ζωή και τις ασχολίες των Θρακιωτών, τα τοπία της Θράκης, τις εκδηλώσεις, τα ήθη και τα έθιμα μέσα από των φωτογραφικό φακό.

  Η επιλογή των φωτογραφιών έγινε από τους διακεκριμένους φωτογράφους George Georgiou και Vanessa Winship τους οποίους φιλοξένησε ο σύλλογος μας.

 • Colore Cubano

  Colore Cubano

  Ο Μιχάλης Μπολιάκης μας κάνει συντρόφους του σε ένα ακόμη ταξίδι στην αγαπημένη του Κούβα!

  Στο «COLORE CUBANO» βλέπουμε για πρώτη φορά έγχρωμες φωτογραφίες του φωτογράφου. Μετά από εννιά χρόνια από την έκδοση του ασπρόμαυρου λευκώματος «ΣΤΗΝ ΚΟΥΒΑ», ο καλλιτέχνης επιστρέφει στην Κούβα για να την αποθανατίσει με τον φωτογραφικό του φακό αυτή τη φορά έγχρωμη.

 • Πορτραίτα την Πόλης

  Πορτραίτα την Πόλης

  Οι φωτογράφοι του Κέντρου Δημιουργικής Φωτογραφίας Θράκης είναι οι δημιουργοί του φωτογραφικού λευκώματος Πορτραίτα της Πόλης.

  Οι καλλιτέχνες φωτογράφησαν και αποτύπωσαν με μοναδικό τρόπο Πορτραίτα της Πόλης, παρουσιάζοντας αυτό που συμβαίνει σε μία πόλη που ζει δυνατά και δεν χάνει το ρυθμό της. Η καλή, η κακή και η αθέατη πλευρά της πόλης σε πορτραίτα.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Socials

© Κέντρο Δημιουργικής Φωτογραφίας Θράκης. All rights reserved.