“ΕΝΤΕΥΞΙΣ” - Photometria 2021

kedifot photometria 2021

Το Κέντρο Δημιουργικής Φωτογραφίας Θράκης, ταξιδεύει την “ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ” στα Γιάννενα.

Το Κέντρο Δημιουργικής Φωτογραφίας Θράκης, συμμετέχει στο διεθνές φωτογραφικό φεστιβάλ Photometria, παρουσιάζοντας την έκθεση φωτογραφίας με τίτλο “ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ”. Στιγμές από την καθημερινότητα, άνθρωποι, πρόσωπα, αστικό τοπίο, τοπόσημα και γωνίες της πόλης παρουσιάζονται στην έκθεση φωτογραφίας.

Στην έκθεση συμμετέχουν οι φωτογράφοι: Δημοσθένης Καραγεωργίου, Μιχάλης Μπολιάκης, Νίκος Ανδρεαδάκης, Ανέζα Σπανοπούλου, Χρήστος Μαλτέζος, Στράτος Βλασακίδης, Άννα Παρασκευίδου, Γεωργία Δημητρίου, Νίκος Λάμπογλου και Γιάννης Μπουλταδάκης.

Η έκθεση φωτογραφίας “ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ”, παρουσιάζεται στην ομαδική έκθεση φωτογραφίας 20 φωτογραφικών ομάδων από όλη την Ελλάδα, του δικτύου “ΕΝΤΕΥΞΙΣ”.

Το Photometria International Photography Festival, διοργανώνεται για 13η χρονιά στην πόλη των Ιωαννίνων και πρόκειται για το πρώτο διαδραστικό Φεστιβάλ στο οποίο έχουν την δυνατότητα να συμμετέχουν όσοι αγαπούν την τέχνη της φωτογραφίας.

Το Photometria International Photography Festival να είναι ένας τόπος δια-πολιτιστικής συνάντησης, μεταφέροντας αντιλήψεις, παραδόσεις, κοσμοθεωρίες, και εκφραστικά μέσα από όλα τα σημεία του πλανήτη.

Τοποθεσία: Πνευματικό Κέντρο Δήμου Ιωαννιτών (Αγιάς Μαρίνας 55)
Ωράριο λειτουργίας: Δευ. – Κυρ.: 17:00 – 22:00
Διάρκεια: 25.9 – 3.10.2021
Περισσότερες πληροφορίες: www.photometria.gr

  • Δημιουργήθηκε στις
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Socials

© Κέντρο Δημιουργικής Φωτογραφίας Θράκης. All rights reserved.