Έκθεση φωτογραφίας "8 Μονόλογοι - Διάλογοι"

kedifot summer2021

Το Κέντρο Δημιουργικής Φωτογραφίας Θράκης σας προσκαλεί τη Δευτέρα 12 Ιουλίου 2021, στις 20:00, στο Νομαρχείο στην Αλεξανδρούπολη στα εγκαίνια της Έκθεσης Φωτογραφίας "8 Μονόλογοι - Διάλογοι". Συνεχίζοντας την δημιουργική του πορεία το Κέντρο Δημιουργικής Φωτογραφίας Θράκης, διοργανώνει για 14η χρονιά την ετήσια έκθεση φωτογραφίας των μελών του, θεσμό για την Αλεξανδρούπολη αλλά και την Θράκη.

Στην έκθεση με τίτλο "8 Μονόλογοι - Διάλογοι" 8 φωτογράφοι, μέλη του Κέντρου, παρουσιάζουν την δουλειά τους. Πρόκειται για 8 ατομικές εκθέσεις που η καθεμιά αποτελείται από ένα θεματικό πορτφόλιο φωτογραφιών με συγκεκριμένο τίτλο και θέμα. 8 διαφορετικοί φωτογράφοι, 8 διαφορετικές ματιές, 8 διαφορετικοί Μονόλογοι, που μέσα από την αγάπη τους για τη φωτογραφία, οδηγούνται σε επάλληλους Διαλόγους. Συμμετέχουν:

Ανδρεαδάκης Νίκος – Island
Αργυρίου Μαρία - The Body I Live In
Δημήτριου Γεωργία - Life Otherwise
Λάμπογλου Νίκος - Από το Σκοτάδι στο Φως
Μαλτέζος Χρήστος – Circus
Μπουλταδάκης Γιάννης - In Our Dreams
Παπαδάκης Ηλίας - Wind Power
Παπαπαναγιώτου Κατερίνα - The Live Project

Η έκθεση φωτογραφίας "8 Μονόλογοι - Διάλογοι" θα πραγματοποιηθεί στον προαύλιο χώρο του Νομαρχείου στην Αλεξανδρούπολη, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Αν. Μακεδονίας - Θράκης, Περιφερειακή Ενότητα Έβρου από τις 12 έως τις 18 Ιουλίου 2021. Ώρες λειτουργίας της έκθεσης, 20:00 με 23:30.

  • Δημιουργήθηκε στις
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Socials

© Κέντρο Δημιουργικής Φωτογραφίας Θράκης. All rights reserved.