Skip to main content

To Κέντρο Δημιουργικής Φωτογραφίας Θράκης στο Δελτίο Ειδήσεων του «ΘΡΑΚΗ ΝΕΤ»

kedifot_thrakinet_23012024.jpg

To Κέντρο Δημιουργικής Φωτογραφίας Θράκης φιλοξενεί την έκθεση με τίτλο «Το Μάτι του Δρόμου» του Φωτογραφικού Συλλόγου Ανδριανούπολης, στην Αλεξανδρούπολη

Στο πλαίσιο της πολιτιστικής συνεργασίας των δύο φωτογραφικών συλλόγων, το Κέντρο Δημιουργικής Φωτογραφίας Θράκης φιλοξενεί την έκθεση του Φωτογραφικού Συλλόγου Ανδριανούπολης, στην Αλεξανδρούπολη.

Η φωτογραφία δρόμου ή φωτογραφία του «στιγμιότυπου» είναι ένα είδος καλλιτεχνικής προσωπικής φωτογραφίας όπου το πεδίο δράσης της/του φωτογράφου είναι ο δρόμος. Στιγμές μοναδικές που κρατούν μονάχα λίγα δευτερόλεπτα αποτυπώνονται μέσα από τον φωτογραφικό φακό. Στιγμές της καθημερινότητας στον δημόσιο χώρο, στιγμές που αν δεν επέλεγε ο φωτογράφος να τις καταγράψει θα περνούσαν απαρατήρητες, στιγμές που οι φωτογράφοι έχουν συνέχεια ορθάνοιχτο «Το Μάτι του Δρόμου».

Οι σαράντα εικόνες που δημιούργησαν οι είκοσι (20) τούρκοι φωτογράφοι, ταξιδεύουν το κοινό σε γειτονιές και δρόμους της Ευρώπης. Συμμετέχουν οι φωτογράφοι: Bilge Kural, Cüneyt Varna, Dilek Nehir, Hacer Akıncı Kaya, Kaan Erbayraktar, Kubilay Kaya, Kübra Durmaz, Mehmet Pandurun, Mustafa Korkmaz, Neşe Cavlak, Nilay Unakıtan, Nilüfer Atsızlar, Remziye Sivri, Saadet Aydoğan, Sare Özlem Demir, Selva Atalan, Tuba Şenerler, Yaşar Akıncı, Yeşim Samankatibi, Nilgün Erman.

Επιμελητής: Nilgün Erman

Συντονιστής: Serdar İyiiz

Δείτε τη συνέντευξη.

  • Δημιουργήθηκε στις